DELIA BY KATHIA DOBO


10 évvel ezelőtt volt egy álmom menyasszonyokról, különleges nőkről, akiket segíteni tudok megjelenésük tökéletesítésében egy nagyon fontos napon.  Ma már sok éves tapasztalattal a hátam mögött tehetem ezt.

Álmodtam ismét egy nagyot azzal a céllal, hogy azoknak is támogatást tudjak adni, akik már megtalálták ruhájukat, de segítségre van szükségük a kiegészítők terén. Esetleg egyszerűbb ruhát keresnek, de kiemelkedő minőséget szeretnének viselni akár a hétköznapokon vagy hivatalos eseményeken.

Kínálatunkban megtalálható több, saját szakmai területükön kiemelkedő tervező, akik ugyanolyan alázattal végzik munkájukat, ahogy én is megkövetelem a Kathia Dobo márkától.

Útjára indítottam kistestvérét Delia by Kathia Dobo néven 2019-ben. A névválasztás egy kedves sminkes ismerősömnek köszönhető, akinek neve első találkozásunk óta cseng a fülemben. Köszönettel tartozom kedvességéért, hiszen ez is hozzájárult, hogy kellemes emlék társuljon a névhez.

A megszokott minőségben, közvetlenebbül elérhető vásárlással várunk mindenkit, aki ellátogat hozzánk. Hasonló arculattal, de mégis egyedi megjelenéssel ruháztuk fel Delia nevű álmunkat, mely szorosan kapcsolódik a megszokott logóhoz és eleganciához.

Kellemes vásárlást kívánok!


Dobó Kata

Kathia Dobo 
alapító, tervező